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EEFORE TEE PUBLIC UTILITIES COMMISSION (F THE STATE OF CALIFORNIA

In the Matter of the Investigation on the
Commission's own motion into the reason-
adbleness of minimum clearances on railroads
and street railroads, with reference %o
side_structures, overhead structures,
parallel tracks, and crossings of public
roads, highways and streets, as prescribed
by General Order 26-C and Supplement 7
thereto. ‘

Case No. 4919
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SUPPIEMENTAL OPINION AND ORDER

By Declsion No. %9925 dated April 20, 195%, the Commission
amended subsection 7.4 of its Gemeral Order No. 26-D providing that
the requirements of Section 7 of the general order chall not apply
td rail cars transporting highway trucks or trailers‘in a so~calleéd
piggy-back operation. By Decision No. 55025 dated May 21, 1957,
the Commission again amended subsection 7.4 but this amendment did
not deal with such operations. It has been represented to the
Commission that these revisions have caused some uncertainty as to
the applicadllity of the regulations of General Order No. 26-D as
it pertaiqs to the operation of rail cars transporting hiéhway
trucks or trailers in a so-called piggy-back operatibn.

In order to eliminate this weertainty the staff prepared
a proposed revision of subsection 7.8 of General Order No. 26-D.
This proposal was distriduted to Interested parties for their con=-
sideration and coument. No objections were offered to the proposal
or to its adoption without a public hearing.

In the circumstances, it appears and the Commission £inds
that subsection 7.8 of Gemeral Order 26-D should be amended as here~

inafter provided. A pudlic hearing is not necessary. Therefore,
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IT IS CRUERED that subsection 7.8 of Section 7 of General
Order No. 26-D be amended to read as follows:

"7.8 - Cars on which the lading exceeds 15'6" 4in height
above top of rail, if otherwise in compliance with these re-
quirements as to width of lading, and the nature of which
precludes the promabdbility of employees getting on top of or
passing over them, are exempt from the conditions of this
section, provided, however, that if train length permits,
any such cars, except cars transporting highway trucks or
trallers either loaded or wnloaded, shall de trained at "
least five cars distent from both the caboose and the engine.

The Commission reserves the right to make such further
orders relative to the operation of said loads as 1t may deem right
and proper and to amend the provisions contained herein if, in 1ts
Judgment, public interest and safety so require.

The Secretary shall serve a copy of this order om each

railroad corporation subject to the Jurisdiction of the Commission.

The effective date of this order shall be twenty days
after the date hereof.

Dated st ___ 582 Franciwo , California, this /Zzh
day of ;:Z%ﬂtLI |
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Matthew J., ooley, Commizsio ;1-.

Dato MAY 20 1954




