DRMEC Spring 2014 Load Impacts Evaluation Workshop

AGENDA

Wednesday, May 7, 2014 Call in Number:

9:30 AM – 5:00 PM (866) 257- 9353 Passcode *4159734778*

Pacific Energy Center, The Green Room 851 Howard St, San Francisco, California

Introduction

9:30AM to 9:40 AM (10 Minutes) Welcome / Introduction

Session 1: BIP

9:40 AM to 10:10 AM (30 Minutes) BIP (Nexant)

Session 2: Non-Residential Dynamic Pricing

10:10 AM to 10:50 AM (40 Minutes) Critical Peak Pricing and Peak Day Pricing (Nexant)

Break: 10:50 AM to 11:00AM

Session 3: Residential Dynamic Pricing

11:00 AM to 11:20 AM (20 Minutes) PG&E Smart Rate - (Nexant)
11:20 AM to 12:00 PM (40 Minutes) SDG&E and SCE PTR Programs - (Nexant)

Lunch

12:00 PM to 1:00 PM (60 Minutes) Lunch Break (on your own)

Session 4: Selected Non-Residential Programs

1:00 PM to 1:30 PM (30 Minutes) Capacity Bidding Program - (Christensen)
1:30 PM to 2:00 PM (30 Minutes) Aggregator Managed Program - (Christensen)

Session 5: Baseline Analysis

2:00 PM to 2:30 PM (30 Minutes) (Christensen)

Break: 2:30 PM to 2:45 PM

Session 6: Air-Conditioning Cycling Programs

2:45 PM to 3:05 PM (20 Minutes) SCE Summer Discount - (Navigant)
3:05 PM to 3:25 PM (20 Minutes) PG&E AC Cycling - (Nexant)
3:25 PM to 3:45 PM (20 Minutes) SDG&E Summer Saver - (Nexant)

Session 7: Flex Alert Programs

3:45 PM to 4:05 PM (20 Minutes) Flex Alert Impact - (Christensen)