PG&E Gas Ops/SED Quarterly Meeting Agenda

Bishop Ranch

Friday, July 11

9:30 a.m. - 12:00 pm

I. Introduction 30 min

Meeting objectives: Sumeet - 10 min

Gas organizational update: Sumeet - 5 min

Recap March meeting: Larry - 5 min.

Pipeline pathways update - approx. 9:50 - Chauna - 10 min

II. Strategic Issues 15 min

Discuss proposed API 1173: approx. 10:00 - Jim Howe -15 min

III. Update Major Gas Initiatives 65 min

Gas Distribution Records (Pathfinder) including demo: approx. 10:15 - Paul and Sumeet - 45 min

BREAK approx. 11:00 FOR 10 MIN

Corrective Action Program (CAP) update: approx. 11:10 Javid Khan - 10 min

IV. Current Regulatory Issues 30 min

Upcoming filings: L 147 application, L 401 temporary special permit application: approx. 11:20 - Sumeet- 10 min

TIMP compliance deadline challenges: ECDA digs require permits: approx. 11:30 - Christine - 10 min

Self reports: approx. 11:40 - Sumeet 10 min

V. Review Issues for Future Discussion and Closeout: approx. 11:50 All - 10 min